Park Inn by Radisson Sofia

Check-in Date
Check-out Date
Стаи
1
Възрастни
Children

Услуги

4-звездният хотел Park Inn by Radisson Sofia предлага на гостите си първокачествени услуги
Уникалната философия на обслужване Yes I Can е това, което отличава Park Inn от останалите хотели. Yes I Can е позитивната нагласа и професионализмът, с които екипът ни подхожда към всеки клиент, за да се увери, че престоят му е едно изключително изживяване.

Adding Color To Life представлява приятелското и непринудено обслужване, което Ви предоставяме, за да гарантираме Вашия приятен и комфортен престой. За удобството на гостите на хотела и жителите на София, Park Inn разполага с модерен Фитнес & СПА център. Гостите на хотела се наслаждават на безплатен достъп до Фитнес & СПА центъра, който разполага с професионално оборудвана фитнес зала, сауна, парна баня и закрит басейн. Фризьорският салон предлага различни услуги, включително маникюр и педикюр.

Фитнес & СПА център
Заредете се с нови сили във Фитнес & СПА центъра по време на престоя си в София. Професионално оборудваната фитнес зала е мястото, където да поддържате своята спортна форма, а в закрития плувен басейн можете да разпуснете след тренировка. Фитнес & СПА центърът предлага още сауна, солариум и парна баня, както и фризьорски салон. Насладете се на разнообразието от масажи и разкрасителни процедури във Фитнес &СПА центъра на Park Inn by Radisson Sofia.

Сауна, Парна баня и Фитнес ще бъдат отворени за гости на хотела. В Спа центъра ни ще работи и масажист.

Закрит басейн
След дългия изморителен ден, изпълнен с емоции или делови срещи, отдъхнете в закрития басейн на хотела. На Ваше разположение са тренировки по аква аеробика и аква йога,както и групови тренировки за деца. Тук можете да се снабдите с всичко, от което се нуждаете за едно разпускащо посещение на басейна – плувни шапки, бански костюми и аксесоари.

Работно време:
08:00 – 21:30 (понеделник–петък)
09:00 – 21:00 (събота-неделя)

Услуги:

  • Безплатен достъп до Фитнес & СПА центъра
  • Фризьорски салон и маникюр
  • Консиерж
  • Химическо чистене и пране
  • Гараж и паркинг
  • Превоз между хотела и летище София