Park Inn by Radisson Sofia

Check-in Date
Check-out Date
Стаи
1
Възрастни
Children

Ресторант

Насладете се на елегантния ресторант “Greenville” в София, който поднася интернационални специалитети и местни ястия. Гостите, които изберат да се хранят в лятната градина на ресторанта, ще се насладят на прекрасната атмосфера, която създава декоративният фонтан. В приятната атмосфера на лоби бара ще разпуснете с освежаващи напитки и приятна музика. На Ваше разположение е рум сервиз през работното време на ресторанта.

Ресторант Greenville
Ресторант “Greenville” предлага специалитети от интернационалната кухня и традиционни български ястия. В него могат удобно да се настанят 120 гости, които да се насладят на елегантната атмосфера под стъкления му покрив. През летните месеци имате възможност да се храните на терасата на ресторанта, както и да се насладите на апетитното барбекю, приготвено специално за Вас. Ресторантът предлага специална селекция вина от цял свят, изпъстрена с внимателно подбрани български сортове.

Ресторант Greenville

Работно време:

Закуска
06:30 - 10:30 (понеделник-петък)
07:00 - 11:00 (събота-неделя)

Обяд и вечеря
12:00 - 22:00 (всеки ден)

Лоби бар
Насладете се на отпускаща напитка в спокойната атмосфера на лоби бара. Той предлага подбрано меню, което включва коктейли и горещи напитки, както и изключителна селекция на вина. Барът предлага на гостите уединение в уютна атмосфера и приятна музика.

Работно време:
07:00 - 24:00 (всеки ден)

Резервации:
Телефон: +359 2 861 5700
E-mail: info.sofia@rezidorparkinn.com