Park Inn by Radisson Sofia

Check-in Date
Check-out Date
Стаи
1
Възрастни
Children

Добре дошли

Модерният хотел Park Inn by Radisson в София очарова гостите с интересния си дизайн
Хотелът впечатлява с изящния си дизайн, наподобяващ бароков замък. Park Inn by Radisson се състои от три великолепни сгради, обгърнати от красива градина. С чудесното си местоположение само на 4 километра от центъра на града и на 10 километра от летище София, хотелът е идеален за гостите, които посещават столицата по работа или за развлечение. Park Inn by Radisson разполага с две зали за срещи, подходящи за мероприятия до 90 души. В елегантния ресторант “Greenville” можете да се насладите на подбрано меню и на външната тераса, обградена от живописна градина. Фитнес & СПА центърът е мястото, където да отдъхнете по време на своя престой в София.

  • Park Inn by Radisson разполага със 77 стаи и 9 апартамента, което го прави идеално място както за кратък, така и за по-продължителен престой.
  • Хотелът се намира в луксозния квартал Лозенец в приятната атмосфера на зеленина и цветя, които впечатляват с усещането за спокойствие в непосредствена близост до центъра на града.
  • Разположен е само на 4 километра от центъра и на 10 километра от летище София.
  • Park Inn by Radisson разполага с две зали за срещи, които събират до 90 души.
  • Ресторант“Greenville” поднася на гостите си специалитети от световната и национална кухня. През лятото можете да се насладите на апетитното грил меню, приготвено специално за Вас в лятната градина на ресторанта.
  • В успокояваща атмосфера на лоби бара ще се отпуснете и ще се насладите на освежаващи напитки.
  • Фитнес& СПА центърът ще Ви предложи разнообразие от масажи и СПА процедури, както и възможност да отдъхнете край закрития басейн.

Hotel Brochure