Park Inn by Radisson Sofia

Check-in Date
Check-out Date
Rooms
1
Adults
Children

Частни мероприятия

Park Inn by Radisson се справя брилянтно с организирането на всякакви частни мероприятия, рождени дни, балове и други. Опитният ни персонал ще Ви сътрудничи по време на цялостната подготовка на събитието и ще Ви даде професионален съвет. Ние ще организираме всичко съобразно Вашите изисквания. С професионализъм и отдаденост на работата си, нашият екип Ви уверява в качеството на услугите си.


Абитуриентски балове

По традиция абитуриентският бал се превръща в своеобразен символ на един нов етап от живота на всеки млад човек. Ако и за Вас е настъпил часът на неуморното отброяване до дванадесет, елате да отпразнуваме подобаващо Вашето училищно завършване! Бъдете цветни, весели и свежи в неповторимата обстановка на нашия ресторант „Грийнвил”. Прекрасните спомени и неспирното забавление са гарантирани. Повече информация за тематичните ни оферти, можете да намерите в брошурата Prom 2016 по-долу.


Абсолвентски балове:

Край на безсънните нощи и тежките изпити - повод, който заслужава пищно тържество! Ние знаем това и с удоволствие ще се погрижим да превърнем празника Ви в незабравимо изживяване! Слънчевият ресторант „Грийнвил”, разполагащ със стъклен покрив и красива зелена градина която може да разгледате тук ще бъде изцяло на Ваше разположение. Усмихнатият екип на ресторанта ще се погрижи за всичко, от което имате нужда.

Предлагаме разнообразие от варианти за празничното събитие, които ще задоволят всички вкусови предпочитания. Разгледайте най-новите ни оферти, описани в Graduation Balls по-долу и изберете най-подходящата според Вашето настроение и бюджет!

Готови сме да Ви съдействаме с всичко необходимо, за да отбележите Вашето дипломиране с много ентусиазъм и позитивни емоции!

Моля, свържете се с хотела за допълнителна информация относно нашите услуги.

Детски Рожден Ден
Ах, рождени дни! Няма по-хубаво от това да превърнете специалния ден на Вашето малко съкровище в незабравимо изживяване за цялото семейство. Празнувайте с много емоция, настроение и създайте уникални семейни спомени. За повече информация, разгледайте нашата цветна оферта по-долу.

Моминско парти
Ако сте пред прага на такова важно житейско събитие, каквото е сватбата, със сигурност имате нужда от една забавна вечер с най-добрите си приятелки, която дълго ще помните. Ние от Park Inn by Radisson София ще Ви помогнем в организацията й, а от Вас очакваме 2 неща - присъствие и много добро настроение. Повече информация за нашето предложение ще намерите във файла Моминско парти по-долу.

Контакт:
Мобилен телефон: +359 882 212 511
Email: sales.coordinator@rezidorparkinn.com

Моминско парти
Prom 2016
Graduation Balls
Частни мероприятия