Park Inn by Radisson Sofia

Check-in Date
Check-out Date
Стаи
1
Възрастни
Children

Частни мероприятия

Park Inn by Radisson Sofia се справя брилянтно с организирането на всякакви частни мероприятия, рождени дни и балове. Опитният ни персонал ще Ви сътрудничи по време на цялостната подготовка на събитието и ще Ви даде професионален съвет. Ще организираме всичко съобразно Вашите изисквания.

Абитуриентски и абсолвентски балове
Слънчевият ни ресторант, разполагащ със стъклен покрив и красива градина ще бъде изцяло на Ваше разположение, а усмихнатият ни екип ще се погрижи за всичко, от което имате нужда. Прекрасните спомени и неспирното забавление са гарантирани. 

Готови сме да Ви съдействаме с всичко необходимо, за да отбележите Вашето дипломиране с много ентусиазъм и позитивни емоции! Повече информация за тематичните ни оферти, можете да намерите в брошурите по-долу.

Рождени дни и годишнини 
Какво по-хубаво от това да превърнете празника в незабравимо изживяване? Независимо дали става въпрос за рожден ден, годишнина, или за детско парти ще Ви помогнем да направите събитието си наистина специално. Имаме богат опит в огранизирането както на тематични партита, така и в изготвянето на индивидуални менюта, които да отговорят напълно на всички Ваши изисквания и нужди. За повече информация, разгледайте нашите предложения по-долу или се свържете с нас на мобилен телефон: +359 882 212 511
или еmail: sales.coordinator@rezidorparkinn.com .

Моминско парти
Ако сте пред прага на важно житейско събитие, каквото е сватбата, със сигурност имате нужда от една забавна вечер с най-добрите си приятелки. Поглезете се в един от нашите луксозни апартаменти с чаша вино и специалитет, подбран от главния ни готвач, специално за Вас. Подарете си ден в SPA центъра ни за максимално удоволствие и почивка. 

Контакт:
Мобилен телефон: +359 882 212 511
Email: sales.coordinator@rezidorparkinn.com

Моминско парти
Абитуриенски балове
Частни мероприятия
Абсолвентско парти
Изпращане на абитуриент