Park Inn by Radisson Sofia

Check-in Date
Check-out Date
Стаи
1
Възрастни
Children

Местоположение

Showing x out of y hotels

Driving directions

Хотел Park Inn Ви позволява да се докоснете до богатата история и модерния дух на съвременна София
Идеалното местоположение на хотела в луксозния квартал Лозенец предлага на гостите незабравимо изживяване само на 4 километра от центъра на града. Открийте страхотната комбинация от бароков дизайн и активен нощен живот от това чудесно разположение на Park Inn by Radisson. В близост до хотела са разположени едни от най-важните конгресни центрове в града, като Интерпред и Националния дворец на културата. Паралелно с това хотелът се намира на едно спокойно място, сякаш откъснат от шума на забързания град.

Транспорт до хотела
Гостите, които пътуват със самолет, ще се радват да открият, че хотелът се намира само на 10 километра от летище София.
  • Летище София – 10 км; приблизително 18 мин. път
  • Централна гара София – 7 км; приблизително 15 мин. път
  • Централна жп гара София – 7 км; приблизително 15 мин. път
Метростанция „Джеймс Баучер”, която се намира на 5 минути пеша от хотела, ще улесни транспорта на гостите до различните части на града. Достъпът до центъра, както и до бизнес парковете в столицата отнема само минути.

Насоки от летището
Поемете по булевард „Брюксел” докато стигнете булевард „Цариградско шосе”. Продължете по „Цариградско шосе”. Завийте на разклона за булевард „П. К. Яворов”. На четвъртия светофар завийте наляво по улица „Атанас Дуков”. Хотел Park Inn by Radisson се намира от лявата страна на улицата точно срещу болница „Токуда”.

За своите гости хотелът може да организира трансфер от и до летище София.