Park Inn by Radisson Sofia

Check-in Date
Check-out Date
Стаи
1
Възрастни
Children

Апартаменти в София

Търсите апартамент в София? Изберете Park Inn by Radisson Sofia. Хотелът разполага с две луксозни сгради с апартаменти, в които са разположени общо 32 едностайни и двустайни апартамента. Те са подходящи както за продължителен, така и за по-кратък престой.

Гостите на хотела се наслаждават на идеалното му местоположение в луксозния квартал Лозенец, който се намира само на 4 километра от центъра на града. Park Inn by Radisson Sofia е
разположен сред очарователни цветни градини и представлява оазис сред динамиката на големия град. С чудесното си местоположение хотелът е идеалното място за Вашия престой в столицата, независимо дали пътувате по работа или за удоволствие.

Гостите на хотела се наслаждават на свободен достъп до фитнес & СПА центъра, който предлага разнообразие от масажи и СПА процедури. Тук имате чудесната възможност да поддържате спортната си форма в професионално оборудваната фитнес зала или да поплувате в закрития басейн.

Елегантният ресторант “Greenville” ще Ви поднесе ястия от световната и национална кухня. Ще бъдете очаровани от терасата му, където необезпокоявани ще се насладите на изискани ястия в спокойната атмосфера, която създават прелестните цветни градини.

Резервирайте приятния си престой в апартаментите на Park Inn by Radisson в София.

Повече за апартаментите в София

Луксозните апартаменти на Park Inn by Radisson разполагат с удобно обзавеждане и модерно оборудване. Апартаментите могат да бъдат наети на дневна, седмична, месечна или годишна база. Средната им площ е между 65 и 160 кв. метра.

Всеки апартамент разполага с:
• Кухненски бокс
• Спалня
• Всекидневна
• Просторна баня и отделна баня за госи
• Безплатен интернет
• Работни бюра
• Телефон
• Сешоар
Независимо дали пътувате в София по работа или за удоволствие, хотел Park Inn предоставя на Ваше разположение всички удобства, от което се нуждаете по време на престоя си в столицата.

Разположени в спокойния квартал Лозенец, нашите апартаменти са само на 4 километра южно от центъра на града и на 10 километра от летище София. Хотелът се намира в близост до Inter Expo & Congress Centre и Националния дворец на културата. За тези, които планират да ползват услугите на болница „Токуда”, тя е в непосредствена близост до хотела.

Резервирайте своя приятен и удобен престой в апартаментите на Park Inn в София.