Park Inn by Radisson Sofia

Find & Book

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Rate type
More Options

Less Options
Book Now

Sorry! We can’t find the content you’re looking for.Тенис клуб „Малееви”

Тенис клуб „Малееви” се намира точно срещу хотел Park Inn by Radisson Sofia. Основан е от сестри Малееви – три бивши професионални тенисистки, които са уникално явление в световния тенис. Сестри Малееви са си заслужили място в топ 6 на световната ранглиста и са поставили редица рекорди, които ще останат завинаги вписани в историята на спорта.

Разположен в квартал Лозенец и изолиран от динамиката и шума на големия град, тенис клубът е чудесно място да поддържате спортния си режим.

Услуги и съоръжения в тенис клуб „Малеева”
  • Открити и закрити тенис кортове
  • Индивидуални тренировки
  • Спортна зала
  • Тренировки по аеробика, кик-бокс, капоейра, йога, тае-бо, стречинг и други
Клубът организира летни тенис лагери за деца, където треньори от световна величина се грижат за малките таланти. Независимо дали детето Ви мечтае да направи кариера в един от най-популярните спортове в света или просто да се забавлява, тенис клуб „Малеева” е идеалното място за това. И докато Вашете дете се забавлява на кортовете, защо не се възползвате от възможностите за релаксация, които предлага фитнес & СПА центърът на Park Inn by Radisson? Хотелът разполага с професионално оборудвана фитнес зала, сауна, солариум и парна баня. Тук имате възможност да се насладите на разнообразие от масажи и СПА процедури. Фитнес &СПА центърът разполага още със закрит плувен басейн, където да разпуснете или да се възползвате от тренировките по аква аеробика и аква йога, провеждани от професионални треньори.

Резервирайте своя приятен престой в Park Inn by Radisson сега.© 2015 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.

沪ICP备1404179