Park Inn by Radisson Sofia

Find & Book

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Rate type
More Options

Less Options
Find Rates


Тенис клуб „Малееви”

Тенис клуб „Малееви” се намира точно срещу хотел Park Inn by Radisson Sofia. Основан е от сестри Малееви – три бивши професионални тенисистки, които са уникално явление в световния тенис. Сестри Малееви са си заслужили място в топ 6 на световната ранглиста и са поставили редица рекорди, които ще останат завинаги вписани в историята на спорта.

Разположен в квартал Лозенец и изолиран от динамиката и шума на големия град, тенис клубът е чудесно място да поддържате спортния си режим.

Услуги и съоръжения в тенис клуб „Малеева”
  • Открити и закрити тенис кортове
  • Индивидуални тренировки
  • Спортна зала
  • Тренировки по аеробика, кик-бокс, капоейра, йога, тае-бо, стречинг и други
Клубът организира летни тенис лагери за деца, където треньори от световна величина се грижат за малките таланти. Независимо дали детето Ви мечтае да направи кариера в един от най-популярните спортове в света или просто да се забавлява, тенис клуб „Малеева” е идеалното място за това. И докато Вашете дете се забавлява на кортовете, защо не се възползвате от възможностите за релаксация, които предлага фитнес & СПА центърът на Park Inn by Radisson? Хотелът разполага с професионално оборудвана фитнес зала, сауна, солариум и парна баня. Тук имате възможност да се насладите на разнообразие от масажи и СПА процедури. Фитнес &СПА центърът разполага още със закрит плувен басейн, където да разпуснете или да се възползвате от тренировките по аква аеробика и аква йога, провеждани от професионални треньори.

Резервирайте своя приятен престой в Park Inn by Radisson сега.© 2016 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.

沪ICP备1404179